Voor ons is het een uitdaging om een trouw repotage te maken waarin jullie centraal staan. En geheel aansluit op jullie karakters. Dit maakt dat elke reportage ook uniek is.

Wij opereren op de achtergrond (het is namelijk jullie dag) en zetten niets in scene tijdens de dag, behalve een beetje tijdens de reportage, als jullie die willen.
Door het spelen met licht en zoeken naar prachtige composities maken we unieke foto’s. Ook geen gemaakte of ovendreven poses tijdens de reportage.

Wij kunnen je trouwreportage in een prachtig albums afleveren, maar ook enkel bewerkte foto’s behoort tot de mogelijkheden. Een korte reportage

2 uur
100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

€ 300,00

Een reportage

4 uur
incl. alle beelden
Digitaal

€ 400,00

Uitgebreide serie

5 uur fotografie
incl. alle beelden
inclusief  een album

€  900,00

Al deze prijzen zijn exculsief reis kosten a 0.50 per kilometer.
Maar inclusief voor bezoek bij u thuis om de wensen en verwachtingen door te spreken.

Naast het maken van fotoreportages kunnen wij jullie bruiloft professioneel filmen, persoonlijke wensen en foto’s uit de reportage kunnen in de montage verwerkt worden. Een pracht gemonteerde film is er al vanaf € 495,00!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak in onze fotostudio, zodat jullie ons werk uitgebreid kunnen bekijken en wij in kunnen gaan op al jullie vragen. Wij staan graag tot jullie beschikking met onze zeer ruime ervaring en kennis.