Model fotografie in de studio

Fotografie in de studio biedt een unieke mogelijkheid om creatief te zijn en controle te hebben over elke aspect van de fotosessie. Of u nu op zoek bent naar een professionele fotograaf voor uw zakelijke portretten, glamourfoto’s of artistieke portretten, fotograferen in de studio biedt talloze mogelijkheden voor prachtige foto’s.

In de studio kunt u gebruikmaken van verschillende lichtinstellingen en achtergronden, waardoor u elke foto een unieke en gepolijste look kunt geven. Dit is vooral belangrijk bij zakelijke portretten, waarbij de uitstraling en professionaliteit van de persoon centraal staan.

Glamourfotografie biedt de mogelijkheid om te spelen met licht en schaduw, om zo een unieke en opvallende look te creëren. Artistieke portretten in de studio bieden de mogelijkheid om de persoonlijkheid en stijl van het model vast te leggen, en om zo een unieke en persoonlijke foto te creëren.

Model fotografie op locatie

Fotografie op locatie biedt een unieke mogelijkheid om uw omgeving te integreren in uw foto’s en zo een extra dimensie toe te voegen. Dit kan de sfeer van de foto in positiefe wijze beinvloeden. Waardoor u net iets appartere foto’s krijgt en dus ook een meer aandachts waarde heeft.

Een korte reportage

1,5 uur
2 kleding setjes
50 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

€ 150,00

Een  reportage

3 uur
5 kleding setjes
100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

€ 300,00

reportage op lokatie

2 uur
4 kleding setjes
100 hoge kwaliteit bewerkte foto’s

€ 300,00 + reiskosten


Als je de portretfoto als vergroting afgedrukt wil hebben. Wil jij de portretfoto gelijk vergroting krijgen zodat hij aan de muur kan bij jou thuis. Kunnen we dit voor je regelen op verschillende matrialen.