Evenementen Fotograaf
Het organiseren van een event kost tijd en geld, Daarom is het zonde om dit niet te vast te leggen op film en foto. Je kaneen foto maken met een telefoon is snel gedaan, maar levert toch vaak niet het gewenste resultaat. Daarom is het goed om goed beeld matriaal te hebben wat u kan gebruiken op uw website of sociaal media.

Ieder evenement / locatie is anders
Soms gaat het gepaard met donkere ruimtes en veel verschillende soorten licht. Met de juiste gear en ervaring, kan in deze omstandigheden nog steeds de mooiste foto’s maken.

Wat wij doen is dan ook natuurlijk de sfeer vastleggen, maar nog meer. Onopvallend manoeuvreer we ons als evenementen fotograaf door uw publiek en gasten, om ongedwongen en spontane momenten vast te leggen. Dit probeer ik zowel zakelijk als creatief te benaderen.Fotospot voor uw evenement.

Heeft u een evenment en wil daar een fotobox hebben die zelf te bedienen is en de foto’s digitaal opslaat zodat u alle foto’s kan bekijken via een site Of uw eigen site hebben we daar een mooie goedkope oplossing voor. Geen dure installatie in autos of dure printjes gewoon een prijs voor zoveel foto’s die u wil maken.

Kijk voor meer info op
festivalfotospot.creyamedia.nl